sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda ancak ve zarafetli bir görünüm sunar.

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile epey uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada parafin tonlarda köşelere malik tablolar kullanabilirsiniz.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten daha canlı bir tesir elde edebilirsiniz.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kadar gayrı renklerle uyumlu bir renktir.

Mutfak tasavvurında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir estetik ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvirat detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanımı mutfakta hijyen ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tavzih, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıbayanr.

Antrasit renkli mobilyalar kuut odası veya döşek odası kabil anne mekanlarda kullanıldığında odalara karmaşık bir dokunuş ekler ve özge tezyinî unsurlarla kolaylıkla düzen esenlar.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise çatal yürekli bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe yahut yeşil gibi canlı tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası peyda etmek ve çağdaş bir üslup tesis etmek isteyenler ciğerin idealdir.

Antrasit, biraşırı tonu ve tonu olan çok yoğun bir gri renktir. Evinizde ince bir gaz yuvarı yapmak istiyorsanız, hararetli gri duvarlar antrasit gri dekorasyon veya ilenmeşap ve metalden bünyelmış mobilyalar tercih edin.

Kıyak bir antrasit uyumu elan fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki hararetli antrasit, kar beyaz aşhane dolapları ve beyaz zehir dünya ile dengelenmiş.

Gri koltukla uyumlu tedirgin etmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz goldfix kabilinden ahşap evet da sırça oymak masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu baştan aşağı elbette bir dekorasyon uygulamak istediğinize bentlı!

Antrasit rengi ev bark dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir antrasit gri dekorasyon gaz yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağcıl bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları mideerir.

Eğer ocak dekorasyonunda açıkça gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, dikkat çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi sağlamlamanız olur.

Antrasit renkler modern dekorasyon solukı ile yazgıımızda elan bir araba konum edinmeye mebdeladı. Önceleri minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page