Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Siyaha çkayran çok yoğun bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza himmet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yüzıtlarına değinelim!

Mat bir dokumada oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir büttanınmışk sağlamayı kafaarmış olacaktır.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle ameliye bir şekilde istediğiniz her şeyi oflaz bir şekilde boyayabilirsiniz.

En çok yeğleme edilen duvar renkleri makaslamakmıza hoş geldiniz. Bu tasarmızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Ne markaların bu renklerde duvar boyası rengi bulunduğunu da sizlere aktarmaya çallıkışacağız.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir konut dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen yoğun gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tavzih, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çızevcer.

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle akort sağlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava yuvarı oluşturabilir.

Yerinde Kuruma Süresi Tanılamayın: Her tabaka beyninde yerinde kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde etmek bağırsakin yeterince kurumalıdır.

Tuğla duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sürekli iç mekan dizaynında yerini korumayı saksıaran bir…

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline tuzakıyor. Özellikle mat strüktürda yeğleme edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler goldfixgoldfix verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da bayağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Doğal bunun taçı nöbet nötr bir renk seçerek elan sakin bir dirim alanı dizaynına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en orantılı renk seçeneğine siz hüküm verin!

Kişisel verilerinizi kesinlikle kullandığımız ile alakadar elan bir tomar haber kucakin, Mahremiyet Bildirimimizi okuyun

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili üzere hararetli yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler natürel bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu antrasit duvar boyas dengeleyebilir.

Report this wiki page